Glasherstel in Zaandam

Is er een breuk in uw beglazing ontstaan? Of is er een ruit geknapt? Wacht dan niet langer en schakel een glasspecialist in voor vakkundig glasherstel. Wij inspecteren de schade en bieden u een passende oplossing. Of het nu gaat om het vervangen van uw kapotte ruit of andere herstelwerkzaamheden; wij zorgen ervoor dat u na afloop niets meer van de schade ziet.

Glasherstel of uw ruit vervangen?

Bij glasherstel denkt u misschien aan de reparatie van kapotte beglazing. Helaas moeten wij u dan teleurstellen. Waar het bij autoruiten erg gemakkelijk is om een kapotte ruit te repareren, is het bij de ruiten van een woning een ander verhaal. Echter bieden wij u altijd een passende oplossing als u ons voor glasherstel inschakelt. Wij vervangen uw kapotte ruit en zorgen voor een nauwkeurige afwerking.

Wilt u meer weten over glasherstel? Of wilt u direct een afspraak maken om een kapotte ruit te laten herstellen? Neem contact met ons op. In Zaandam en omgeving staan onze allround glaszetters met hun breed uitgeruste servicewagens voor u klaar.